U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Onze kanalen op sociale media

Een website is redelijk statisch van aard. De dynamische informatie is vooral te volgen op de diverse accounts van de sociale media. 

Link naar het LinkedIn-profiel van JaapLink naar het LinkedIn-profiel van JaapHet Linkedin-profiel van Jaap is ook al op de startpagina aan de orde geweest. Ook hier is dit profiel te openen door op bovenstaande knop te klikken.

 Link naar Facebook pagina van Jaap.Link naar Facebook pagina van Jaap.

Op het Facebook-account van Jaap worden hoofdzakelijk berichten geplaatst die alleen door vrienden gelezen kunnen worden. Bovenstaande knop opent deze Facebook-pagina in een apart venster, waar u een vriendschapsverzoek kunt sturen. Degenen die inmiddels via Facebook bevriend zijn, kunnen via dezelfde knop naar zijn Facebook-pagina gaan om de berichten te lezen. Op deze Facebook-pagina zijn ook de eigen Twitter berichten te zien.

Link naar Twitter-account van JaapLink naar Twitter-account van Jaap 

De Twitter-berichten zijn ook op deze site te zien in het tabblad Tweets. Je kunt deze berichten ook via je eigen Twitter-account zien door je als volger aan te melden voor het Twitter-account van Jaap.

Link naar YouTube-kanaal van JaapLink naar YouTube-kanaal van Jaap

Op het YouTube-kanaal heeft Jaap enkele filmpjes gezet die we via onze sites of Facebook wilden delen. Bovenstaande knop van YouTube opent dat (relatief beperkte) kanaal in een apart venster.

Link naar Instagram-accountLink naar Instagram-account Op het net geopende Instagram-account is eigenlijk nog weinig of niets gedaan. Hier worden alleen bijzondere foto's of .gif-bestandjes geplaatst en zal dus beperkt blijven. Je moet wel zelf een account hebben om daar te kunnen kijken en/of (gaan) volgen.

Link naar Giphy-accountLink naar Giphy-account

Voor de .gif-bestanden maak ik gebruik van ons kanaal op Giphy, Echt een aanrader als je op een simpele wijze .gif-bestandjes van je video's wilt maken. 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?